VIINIX Hanapakkausteline

VIINIX-hanapakkaustelineemme valtteja ovat ulkomuoto ja toiminnallisuus. Teline muistuttaa edestä katsottuna viinilasia. Toiminnallisuus syntyy siitä, että teline säätyy itsestään hanapakkauksen leveyden mukaan, ja hanapakkaus pitää telineen omalla painollaan tukevasti paikallaan.
VIINIX-hanapakkausteline on suunniteltu ja valmistettu Suomessa!

Materiaalina käytetään luonnonkuitukomposiittia, joka on puun ja muovin yhdistelmä. Materiaali ei sisällä ympäristölle vaarallisia aineita ja se voidaan elinkaarensa päätteeksi hävittää vaivattomasti energiajätteen mukana. Tätä uutta materiaalia tullaan käyttämään pääasiallisena raaka-aineena myös muissa A&M Collection tuoteperheen tuotteissa.

Tuote toimitetaan valmiiksi koottuna tyylikkäässä, läpinäkyvässä lahjapakkauksessa. Teline sopii useimmille hanapakkauksille. Teline säätyy itsestään hanapakkauksen leveyden mukaan ja kiristää pakkauksen sen omalla painolla tukevasti telineeseen.

Tilaa nyt Viinix-hanapakkausteline, 23,95

Hintaan lisätään toimituskulut 6,95 / tilaus.

Toimitusehdot:
Toimitusaika n.1 viikko.
Toimituskulut 6,95 / tilaus.
Toimitustapa: Nouto postista. Saat kotiisi saapumisilmoituksen kun tilaus on noudettavissa. Tilausta säilytetään postissa 2 kokonaista kalenteriviikkoa. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme 20€!
(Mikäli haluatte tuotteen suoraan kotiovelle kirjoita lisätietoja kenttään "ovelle-paketti", toimituskulut tällöin 12,95 / tilaus.)
Maksaminen laskulla, maksuaikaa 14pv.
Hinnat sis. alv24%

Mikäli teillä on kysyttävää ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

Tilaamalla tuotteen hyväksyt nämä ehdot.